Sant Silvestre la Seu d'Urgell: Sorteig Panera

Visualitzacions de pàgina

dilluns, 22 de desembre del 2014

Sorteig Panera


Com ja vam fer l'any passat, en aquesta edició tornarem a sortejar una magnífica panera al acabar la cursa.  Si voleu participar en el sorteig podreu comprar les butlletes els dies de la recollida de dorsals. Cada butlleta, val 1€.

La panera conté dues caixes de bombons Ferrero Rocher; torró tou El Almendro; torró Suchard; bombons Caja Roja Nestle; polvorones Moreno; cacauets Eagle; neules Pla de Sant Tirs xoco blanca; neules Pla de Sant Tirs xoco negra; torró dur El Almendro; cava brut Anna de Codorniu; cava Lacrima Baccus; vi Cuné Rioja; vi Somontano Viñas del Vero; cloïsses Pay Pay; escopinyes Pay Pay; musclos Pay Pay; confitura maduixa Bonne Maman; olives verdes; pressec almivar Rosara; esparrecs blancs cojonunos Navarra; salsitxon vela Baron de Ley; xoriç iberic Estirpe; Galets de nadal; Pate d'ànec; pate fetge d'ànec Armagnac; Pinya del Monte; espatlla de pernil ibèrica Navidul; dos embotits ibèrics Navidul i molt d'amor i il·lusió!!!!!


Aprofitem per recordar que tots els ingressos que es fan amb la venta de les butlletes de la panera serveixen per pagar les despeses derivades de la organització de la Sant Silvestre de La Seu - Memorial Marc Peña Turet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada